Villa tuin

Een villa tuin aanleggen

Gelukkig zijn met je droomhuis én de tuin rondom, daar gaat het bij alle eigenaren om. Villa tuinen doen direct denken aan relaxed wonen met een hoog privacy gehalte in een huis met een sterk persoonlijk karakter, als middelpunt in een oase van rust als eigen groene buitenruimte.

Een strakke moderne tuin met de gewenste wellness, grote gazons, lang bloeiende heesters direct rondom de villa en een jaarrond spektakel van bloei bij binnenkomst domein, parkeren en ruimte bij de entrée villa. Zodat bewoners en gasten elke minuut weergaloos kunnen genieten van hun villa met villa tuin rondom.

Een villatuin van Florera wordt via maatwerk aangepast bij het type villa, zodat de tuin naadloos aansluit bij uw droomhuis. Om een villa tuin te realiseren wordt een tuinplan samengesteld dat met alle zorg wordt uitgewerkt.

Alle wensen van de eigenaars worden exclusief vertaald naar een groene oase van rust die volledig passend is bij hun eigen leven, het droomhuis en de omgeving. Zodat de groene buitenruimte na realisatie van het tuinplan volledig in harmonie en balans is. Zie onderstaand bijvoorbeeld enkele villatuinen welke ontworpen zijn door Florera.
144c-a-scaled-1

Moderne villa tuinen

Bij een modern strak woonhuis zal de tuin rondom de villa naadloos aansluiten bij de architectuur. Naar gelang uw wensen, zal de gehele villa tuin dusdanig uitgewerkt worden met alle tuinelementen inbegrepen. Wat te denken van wellness elementen in uw villa tuin? Iedereen wil graag genieten in eigen tuin. Zo heeft iedere eigenaar eigen wensen. Vaak wordt er gevraagd naar een zwembad, een jacuzzi of spa en een sauna. Bij de realisatie van een Florera tuin kan het allemaal, én als extraatje ligt het verborgen en met groen, bloem en gazon omgeven zoals in prachtige onderstaande tuin.

Verlichting van uw villatuin

Mooie verlichting in een grote tuin doet veel en is belangrijk. Er is verlichting voor veiligheid, routing en sfeer in een tuin. Vaak is er de vraag: gaan we de oprit uitlichten of gaan we voor die mooie oude boom? Een doordacht verlichtingsplan kan dus ook niet ontbreken bij het ontwerpen van villatuinen.

Geïnteresseerd hoe Florera uw villatuin de exclusieve uitstraling kan geven die het verdient? Neem dan direct contact op!

Ik maak graag kennis

Als tuinontwerper adviseer, ontwerp, realiseer en begeleid ik mijn klanten met één doel voor ogen: een droomtuin of heerlijke buitenruimte te realiseren, die er als een vanzelfsprekendheid is, alsof ’t er moeiteloos is ontstaan.

Meer weten waarom het mijn passie is om tuinontwerpster te zijn? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk eerste gesprek in jouw zoektocht naar een droomtuin.