Tuinadvies

Uw tuin omtoveren met tuinadvies of coaching

Wil jij een comfortabele, adembenemende en unieke tuin vol natuur die volledig bij je past? Maar is de huidige tuin nog niet helemaal wat je wenst en heb je wat advies nodig? Of kom je er niet uit met je tuinonderhoud en wil je graag in je tuinonderhoud een coach hebben?  Lees dan verder. Ik help je graag met persoonlijk en vakkundig tuinadvies. In de bijna 26 jaar dat ik als tuinontwerper werk, heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het maken van tuinplannen, tuinaanleg en het onderhoud. En dat in een heel breed spectrum tuinstijlen en tuinsferen voor vele projecten van o.a. grote landelijke tuinen, landschappelijke tuinen, tuinen rondom villa’s en landhuizen, duurdere stadswoningen en riante heren en boerderij tuinen. Benieuwd naar de projecten die ik heb gerealiseerd? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. 

Met mijn tuinadvies of coaching toveren wij samen jouw tuin om tot die gave stoere tuin vol natuur die jij altijd al wenste. 

Wat is het voordeel van online tuinadvies?

Heb jij al een hele leuke tuin, maar worstel je met een bepaalde vraag of overweeg je bepaalde aanpassingen en kun je mij de situatie goed uitleggen? Het voordeel van online tuinadvies is dat het niet per se noodzakelijk is om eerst een afspraak op locatie te maken en een vraag snel kan worden beantwoord, of een advies sneller kan worden uitgebracht. Uiteraard is een uitgebreider advies, of een afspraak bij jou op locatie wanneer dit gewenst is ook geen enkel probleem. Daarbij zijn mijn tuinen niet alleen in Nederland te vinden, maar ook een stukje over de grens. Ik kan je dus helpen met diverse brandende tuinvragen!

Hoe komt het tuinadvies of de coaching tot stand?

Wil je tuinadvies over hoe je jouw luxe tuin kunt omtoveren tot een plek die sfeer, schoonheid, rust en gebruiksplezier uitstraalt? Een plek vol diversiteit aan natuur. Of zit je omhoog met tuinonderhoud en heb je hier hulp bij nodig? Ik coach mensen zodat het allemaal duidelijk word. Dit proces van coaching of tuinadvies online komt als volgt tot stand:

Vul het onderstaande formulier in of zend een mailtje naar info@florera.nl.
Om je vraag goed te kunnen beantwoorden heb ik een duidelijke uitleg van de vraag of jouw wensen nodig. Het liefst ontvang ik, naar aanleiding van het invullen van onderstaand formulier of direct via info@florera.nl , een paar hele duidelijke foto’s van de situatie, de plaats in de tuin of andere gegevens die kunnen helpen bij het formuleren van een advies.

Ik zal de vraag aandachtig lezen en de eventuele foto’s bekijken om een vakkundig en uniek gericht tuinadvies uit te brengen. Heb je echt een probleem wat ik niet via foto’s kan zien en/of via de  beschrijving kan oplossen? Dan is het uiteraard ook mogelijk een afspraak te maken om persoonlijk bij je langs te komen. Want naast enkel advies kun je bij mij ook terecht voor een uniek tuinontwerp, een volledig tuinplan, een beplantingsplan  , een beheerplan of coaching traject voor tuin of andere buitenruimte.

Heb je een brandende vraag met betrekking tot tuinen of planten? Stel je vraag aan mij via onderstaand contactformulier. Ik geef je graag online tuinadvies!

Ik maak graag kennis

Als tuinontwerper adviseer, ontwerp, realiseer en begeleid ik mijn klanten met één doel voor ogen: een droomtuin of heerlijke buitenruimte te realiseren, die er als een vanzelfsprekendheid is, alsof ’t er moeiteloos is ontstaan.

Meer weten waarom het mijn passie is om tuinontwerpster te zijn? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk eerste gesprek in jouw zoektocht naar een droomtuin.