Tuinontwerp met een passie voor natuur

Tuinen in harmonie en balans

Tuinen zijn magisch! Als aardbolbekleedster in het beroep tuinontwerper in de regio Eindhoven, draait het bij mij, Marjan de Koning, om het delen en uitdragen van mijn passie en een duurzame vertrouwensrelatie met mijn opdrachtgever. Mijn missie is om alle tuinen die ik ontwerp en realiseer via Florera, bij te laten dragen aan jouw gezondheid, veiligheid en rust. Uiteraard ook aan uw gezin, vrienden en ieder die van de tuin of buitenruimte gebruik maakt.

Voor mij is harmonie en balans altijd een belangrijke voorwaarde en uitgangspunt, in iedere tuin die ik realiseer. Of dit nu een villatuin, landelijke tuin of boerderijtuin is. De wereld, de natuur, maar ook mensen blijven zich steeds ontwikkelen en zijn altijd in beweging. Zo ook ik, zeer zeker persoonlijk. Dit gegeven is de basis van waaruit ik, met mijn beroep als tuinontwerper, mijn tuin- en buitenruimtes creëer. Graag wil ik jouw leven verrijken met een stukje adembenemende natuur, harmonie en rust.

Met passie en precisie tot in detail verwerk ik dan ook als tuinontwerper, al jouw wensen en ideeën en bied ik oplossingen voor al jouw vragen. Niet alleen jouw tuin, maar vragen met betrekking tot allerlei soorten tuinen en buitenruimtes. Goede tuinadviezen en weergaloze tuinontwerpen met functionele slimme doeltreffende oplossingen die een tuin toekomstbestendig maken. Er ontstaat een tuinontwerp dat echt bij je past en jou en je gezin daarom op zijn beurt zal inspireren!

"Een Florera tuin is het mooiste antwoord op jouw liefde voor de natuur."
inspiratie voor Marjan de Koning, tuinontwerper Eindhoven
tuinontwerp stadstuin met romantische bloemen via tuinarchitect Florera-florera.nl

Mijn inspiratie

Inspiratie haal ik o.a. uit muziek, ‘t leven in de landen rondom de Middellandse Zee ea. culturen, kleurrijke grote bloemenvelden, ruige natuur, zee, diepe kleuren, rijke geuren en dieren. Hierbij is de historie en het dagelijkse leven mijn belangrijkste anker.

Lang heb ik “gezworven” op mijn vakanties, zoekende naar de dingen waar mijn hart en ziel van gaan zingen. Gevonden op het eiland Sardinië, waar het leven nog in alle eenvoud dagelijks wordt gevierd met elkaar en alles dat het leven heeft te bieden. Daarbij haar oude cultuur en gewoontes, het eigen paardenras, ruige natuur, kromme bomen, olijven en kurkeiken, bloemranden tot aan de waterrand, kleurrijke stranden en blauwe heldere zee. Daarbij kwam ik bij de Sardijnen dagelijks een ongelooflijke hartelijkheid, authenticiteit en warmte tegen.

Rondom deze woorden een paar foto’s van mijn hand als ode aan dit prachtige eiland!

Ik maak graag kennis

Als tuinontwerper in de regio Eindhoven adviseer, ontwerp, realiseer en begeleid ik mijn klanten met één doel voor ogen: een droomtuin of heerlijke buitenruimte te realiseren, die er als een vanzelfsprekendheid is, alsof ’t er moeiteloos is ontstaan.

Meer weten waarom het mijn passie is om tuinontwerper te zijn? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk eerste gesprek in jouw zoektocht naar een droomtuin.