3D Visualisaties

3D Visualisaties

Soms denk je: “ik wil het wel anders, maar weet niet hoe het dan eruit moet gaan zien” Je hebt een best mooie bestaande tuin of er is een tuinontwerp 2D gemaakt. Misschien is de tuin zelfs niet al te lange geleden al aangelegd, maar blijf je iets missen. Jouw ideeën spoken door je hoofd, maken je onrustig. Want je hebt prachtige foto’s op het internet gezien van hoe je het wenst, maar jouw eigen tuin kun je zelf je niet verbeelden. Het kan ook zijn dat de tuin in onbalans is, kleur van bloem mist of niet al je wensen erin vertegenwoordigd zijn. In 26 jaar tuinen ontwerpen en aanleggen heb ik alle jaren 2D gewerkt. Toch ook merk ik de laatste tijd dat er regelmatig klanten zijn die iets meer wensen, in de visie van hoe hun tuin eruit gaat zien. We kunnen dan een 3D visualisatie toevoegen aan het tuinplan of we kunnen zelfs starten met een 3D visualisatie. 3D visualisaties zijn er om jouw gedachtegang én de mijne te verbeelden.
Ibiza tuin Gelderland via ontwerpbureau Florera met 3D visualisatie-florera.nl
Ibiza tuin Gelderland via ontwerpbureau Florera met 3D visualisatie-florera.nl

Visualiseer en geniet

Een tuinontwerp in 3D kan de éérste stap of de laatste stap in het ontwerpproces zijn. Plannen en ideeën in jouw hoofd, vertaal ik dan naar beeld en maak het daarmee tastbaar. De impressies die ik maak zijn een verbindend element.

Ik ben een sfeermaker, houd van gezelligheid, kleur, warmte, enthousiasme en gevoel.

“Samen scheppen we uit jouw wensen en onze inspiratie een tuin met sfeer, schoonheid en gebruiksplezier.”

Getoonde ontwerp

Het getoonde ontwerp op deze pagina betreft een stadstuin in Zaltbommel. De sferen in deze tuin zijn gebaseerd op een Ibiza-sfeer; relaxt en vol natuurlijke materialen.

"Een ontwerp komt tot leven"

Tuinontwerp Villa de Linde

Voor het project Villa de Linde van Symphony Estates te Leende mocht ik een tuinontwerp maken voor de gezamenlijke tuin. Om dit tuinontwerp te visualiseren voor potentiële bewoners zijn 3D Visualisaties gecreëerd. Een perfecte manier om mijn ontwerp tot leven te laten komen!

"Een ontwerp komt tot leven"